Ξενοδοχείο New Aegli ****   |         Το ξενοδοχείο σας στον Πόρο!
                       Relax in Style          |    Ξενοδοχείο New Aegli ****

Ξενοδοχείο New Aegli Τοποθεσία

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος":
Map 2

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας μπορείτε να πάρετε το μετρό ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο, ή το express λεωφορείο και να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά (σταθμός στο τέλος της πράσινης γραμμής, κάτω αριστερά). Εναλλακτικά, από το αεροδρόμιο της Αθήνας μπορείτε να έρθετε στον Πόρο σε 2 ώρες και 40 λεπτά μέσω Πελοποννήσου αν νοικιάσετε αυτοκίνητο απο το POP'S CAR (www.popscarrental.com). Μπορείτε να πληρώσετε τη μια διαδρομή. Για να ελέγξετε τη διαδρομή του εξπρές λεωφορείου από το αεροδρόμιο προς Πειραιά συνδεθείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο για το Google Maps.Ο αριθμός του λεωφορείου από τον Πειραιά είναι X96.


Απο το λιμάνι του Πειραιά:
Map 1

Από το λιμάνι του Πειραιά, θα φτάσετε Πόρο: Α) είτε με υψηλής ταχύτητας σκάφος (flying dolphin) σε μόλις 55 λεπτά. Β) Είτε με ferry boat σε 2 ώρες και 15 λεπτά Γ) είτε με λεωφορείο, μέσω Επιδαύρου και Ισθμό της Κορίνθου και σε 2 ώρες και 20 λεπτά. Δ) είτε με αυτοκίνητο (το δικό σας ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από POPSCARRENTAL.COM, και να πληρώσετε για μονή διαδρομή) Θα φτάσετε στον Πόρο και στη συνέχεια οδηγείτε προς το Ασκέλι, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο New Aegli. Το Ασκέλι είναι μόνο 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το λιμάνι του Πόρου. Έτσι, θα ακολουθήσετε τον κεντρικό δρόμο και σε 3 λεπτά είστε μπροστά από το ξενοδοχείο μας! Ο Πόρος είναι το μοναδικό ελληνικό νησί που μπορεί να έχει πρόσβαση σε 24ωρη βάση. Ως εκ τούτου, αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει ένα μη διστάσετε να επισκεφθείτε το νησί του Πόρου καθώς απέχει μόλις 150 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα με το αυτοκίνητο. Διάρκεια: περίπου 2 ώρες.

Map 1

Ακολουθήστε την παρακάτω διαδρομή. εξεταστε επίσης το παρακάτω βίντεο Θα ακολουθήσετε την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, και στη συνέχεια στρίβετε δεξιά, μετά τον Ισθμό της Κορίνθου, προς Επίδαυρο. Από την Επίδαυρο, ακολουθώντας τον καινούριο δρόμο , σε 15 λεπτά φτάνετε Γαλατά. Εκεί, παίρνετε το μικρό ferry boat και σε 5 λεπτά θα είστε στον Πόρο. Αναχωρήσεις πλοίων: κάθε μισή ώρα. Κατοπιν συννενοησης: Μπορούμε να κανονίσουμε την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το ξενοδοχείο μας.

ανά δωμάτιο  ανά δωμάτιο ηλικίας 4 έως 11 χρονών ανά δωμάτιο ηλικίας 0- 3