Ξενοδοχείο Νέα Αίγλη. Τοποθεσία

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας παίρνετε το μετρό ή τον προαστιακό, ή το λεωφορείο express και φτάνετε στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά (σταθμός στο τέλος της πράσινης γραμμής-κάτω αριστερά). Εναλλακτικά, από το αεροδρόμιο της Αθήνας μπορείτε να έρθετε στον Πόρο σε 2 ώρες και 40 λεπτά μέσω Πελοποννήσου εάν νοικιάσετε αυτοκίνητο της Attica Cars.(www.atticacars.com).Μπορείτε να πληρώσετε έναν προορισμό. Για να ελέγξετε τη διαδρομή του λεωφορείου express από το αεροδρόμιο προς τον Πειραιά, συνδεθείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο στους χάρτες Google. Ο αριθμός του λεωφορείου για Πειραιά είναι Χ96.

Από το λιμάνι του Πειραιά θα φτάσετε στον Πόρο: Α) Είτε με ταχύπλοο (flying dolphin) σε μόλις 55 λεπτά. Β) Είτε με ferry boat σε 2 ώρες και 15; Γ) Ή με λεωφορείο μέσω Επιδαύρου και Διώρυγας Κορίνθου και σε 2 ώρες και 20 λεπτά. Δ) Ή με αυτοκίνητο (δικό σας ή νοικιάστε αυτοκίνητο από την POPSCARRENTAL.COM, πληρώστε για απλή διαδρομή) Φτάνετε στον Πόρο και μετά οδηγείτε στο Ασκέλι, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Νέα Αίγλη. Το Ασκέλι απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το λιμάνι του Πόρου. Έτσι, ακολουθείτε τον κεντρικό δρόμο και σε 3 λεπτά βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο μας! Ο Πόρος είναι το μόνο ελληνικό νησί που είναι προσβάσιμο σε 24ωρη βάση. Επομένως, εάν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει μη διστάσετε να επισκεφτείτε το νησί του Πόρου καθώς απέχει μόλις 150 χλμ. από την Αθήνα με το αυτοκίνητο. Διάρκεια: περίπου 2 ώρες.
Ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και μετά στρίβετε δεξιά, μετά τον Ισθμό της Κορίνθου, προς Επίδαυρο. Από την Επίδαυρο, ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο και σε 15 λεπτά φτάνετε στον Γαλατά. Εκεί, παίρνετε το μικρό ferry boat και σε 5 λεπτά θα είστε στον Πόρο. Αναχωρήσεις φέρι: κάθε μισή ώρα. Κατόπιν αιτήματος: Μπορούμε να κανονίσουμε μια μεταφορά για εσάς από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο ξενοδοχείο μας.

elEL